Snelmenu

Programma’s

Programma’s

In deze webshop vind je eigen producten van Bewust Voeden, maar ook producten van Sugarchallenge. Als je kiest voor een product van Sugarchallenge, zal je doorgelinkt worden naar de Sugarchallenge website en kan je daar betalen.

47,00 euro

Nieuw: Sugarchallenge Reboot

7-daagse Health Special voor een gelukkige, gezonde lever

De lever speelt een belangrijke rol als het gaat om afvallen, energie, het voorkomen van ziektes en een goede gezondheid op de lange termijn. Tijdens de Sugarchallenge Reboot ga je ontdekken hoe de lever werkt en wat hij nodig heeft om gelukkig, gezond en vitaal te blijven.

Bewust Voeden Patricia Storm Bewuste Huiskameravond

75,00 euro

Bewuste Huiskameravond

Een avond vol informatie over wat een suikervrije leefstijl inhoud en hoe je ermee kan starten. Aan het eind van de avond ben jij klaar voor jouw suikervrije avontuur! Lees meer.

Bewust Voeden Patricia Storm bewust door de supermarkt

17,50 euro evt. + 10,00 euro

Bewust door de Supermarkt

De Suikervrije Supermarkt is een eitje voor jou als je samen met mij door de winkel doorgelopen bent. Je weet precies welke producten je binnen een suikervrije leefstijl kan kopen en wat je beter in de supermarkt kan laten. Lees meer. Bewust door de Keuken Wil jij echt goed starten met je suikervrije leefstijl? Dan ruimen we samen gelijk je keukenkastjes op. Lees meer.

Bewust Voeden Patricia Storm bewuste basis

199,00 euro

Bewuste Basis

Ontvang alle informatie en handvatten die je nodig hebt om je eigen suikervrije leefstijl te gaan ontdekken. Om je een beetje op weg te helpen, krijg je er een week aan suikervrije recepten bij. Lees meer.

Bewust Voeden Patricia Storm bewust op maat

547,00 euro

Bewust op Maat

Drie maanden ervaren wat het met je lichaam doet als je overstapt naar het voeden van je lichaam. Je krijgt er heerlijke gerechten, meer smaak, minder kilo’s, minder klachten en begeleiding bij om de gezonde suikervrije jij te ontdekken. Lees meer.

Bewust Voeden Patricia Storm bewuste coaching

150,00 euro

Bewuste Coaching

Ben jij klaar voor een suikervrije leefstijl en een suikervrij brein? Ik begeleid jou graag bij het bereiken van jouw doelen. Lees meer.

Bewust Voeden Patricia Storm bewuste sugarchallenge

97,00 euro

Bewuste Sugarchallenge

In 40 dagen naar een suikervrije JIJ met persoonlijke begeleiding! Alle informatie en ondersteuning die je nodig hebt om jouw brein succesvol te bevrijden van de hang naar suikers en voedsel. Zodat je de overstap kunt maken naar een leven zonder suiker en een gezond, energiek lichaam! Lees meer. 

Bewust Voeden Sugarchallenge Original

67,00 euro

Sugarchallenge Original

In 40 dagen naar een suikervrije JIJ! Alle informatie en ondersteuning die je nodig hebt om jouw brein succesvol te bevrijden van de hang naar suikers en voedsel. Zodat je de overstap kunt maken naar een leven zonder suiker en een gezond, energiek lichaam!

Bewust Voeden Suikervrij jaar Sugarchallenge

47,00 euro

Een suikervrij jaar

Een jaar lang iedere dag suikervrije inspiratie in de vorm van tips, inzichten, een blog, recepten, praktijkvoorbeelden en andere suikervrije ideeën. Van Carola van Bemmelen. Voor jou. In je mailbox. Zodat je jouw suikervrije focus nog beter vast kunt houden.

Bewust Voeden Summerschool Sugarchallenge

197,00 euro

Summerschool

De psychologie van eten Hoe komt het dat je steeds maar weer vol gezonde voornemens begint om vervolgens halverwege de dag te bezwijken voor ´iets lekkers´. Tijdens de Summerschool ga je leren hoe het werkt met je brein en voeding. Je gaat ontdekken wat jouw persoonlijke eet-overtuigingen zijn en je gaat begrijpen hoe je brein gestrikt is als het gaat over eten (en snoepen).

De advisering van Patricia is uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling.
Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.

(c) Bewust Voeden, Wagenmakerstraat 6, 2694 BR 's-Gravenzande KvKnr. 65947886 | Design and Development by Danny Vermeeren & KJSwebdesign